Mancare de mazare cu rosii si marar

Printeaza

Mancare de mazare cu rosii si marar din: mazăre, ceapa, morcov, rosii cuburi, bulion, mărar, boia dulce, zahăr, ulei, sare, piper, rulouri de piept de pui în bacon (opţional).

Mancare_de_mazare_cu_rosii_si_marar

Ingrediente:

  •  700 g mazăre
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 cutie de roşii cuburi
  • 1 lingură bulion
  • 1 legătură mărar
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 1 linguriţă zahăr
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • rulouri de piept de pui în bacon, opţional

Mod de preparare:

Pui mazărea la fiert în apă cu sare. Când este gata, o scurgi şi păstrezi 2 căni de zeamă. Separat, căleşti în ulei cea­pa tăiată julien şi morcovul dat prin răzătoarea mare sau tăiat rondele.

Adaugi mazărea fiar­tă, roşiile cuburi şi bulionul, linguriţa de zahăr şi completezi cu apa rămasă.

Laşi să fiarbă la foc mediu, apoi sărezi şi piperezi după gust şi, la sfârşit, adaugi boiaua şi mărarul tocat. Poţi servi, dacă vrei, cu ru­louri de piept de pui în bacon.

Mancare de mazare cu rosii si marar

Mancare_de_mazare_cu_rosii_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.