Mancare de mazare cu carne de porc si marar

Printeaza

Mancare de mazare cu carne de porc si marar din: carne de porc, mazare, ceapa, usturoi, suc de rosii, marar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mancare de mazare cu carne de porc si marar

  • 500 g carne de porc
  • un kg mazăre congelată
  • 2 cepe
  • 5 căţei usturoi
  • 200 ml suc de roşii
  • o legătură mărar
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea de porc se spală şi se taie cubulete. Se pune să fiarbă la foc mic aproximativ 15 minute. Se ia din când în când spuma, şi apoi se scurge bine.

Intr-o cratiţă se încinge uleiul şi se călesc ceapa tăiată mărunt şi carnea. Se adaugă apă şi se lasă la fiert 30-40 de minute.

Se adaugă mazărea, care nu se decongelează înainte, şi se lasă la foc mic 10 minute. Se adaugă apoi sucul de roşii, usturoiul tăiat feliu-te, sarea şi piperul, iar după 5 minute se presară mărarul tăiat mărunt.

Se ia apoi de pe foc şi se poate servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.