Mancare de mărar cu costiţă afumată

Printeaza

Mancare de mărar cu costiţă afumată

Ingrediente:Mancare de marar cu costita afumata

  • 1 şi 1/2 kg mărar
  • 500 g costiţă afumată
  • 3 roşii fără coajă
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai costiţa bucăţele şi o rumeneşti în ulei. Cureţi ceapa, o taii mărunt, o adaugi peste costiţă şi le laşi la foc până se îînmoaie ceapa, după care pui tot mărarul tocat.

Torni apoi apă puţin câte puţin ca să nu se prindă mâncarea şi laşi să fiarbă pe foc mic 20 de minute.

La sfârşit adaugi roşiile tăiate cubuleţe, mai dai mâncarea într-un clocot şi stingi focul.

Este foarte gustoasă şi aro­mată. Când nu e sezon la roşii foloseşti pastă de tomate.

Mancare de mărar cu costiţă afumată

Mancare de marar cu costita afumata

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • mancare de marar cu carne afumata
  • mancare de marar cu costita afumata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.