Mancare de legume cu carne

Printeaza

Mancare de legume cu carne din: vrabioara de vitel, cartofi, morcovi, ceapa, mazare, sare, piper, ulei, cimbru si pasta de rosii.

Ingrediente:Mancare_de_legume_cu_carne

  • 500 g vrabioara de vitel
  • 6 cartofi
  • 4 morcovi
  • 2-3 cepe
  • 400 g mazare
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • cimbru
  • 50 g pasta de rosii

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, morcovii, ceapa, se spală şi se taie cuburi. Carnea se taie şi ea şi se căleşte în ulei. Se adlaugă apă călduţă, cirtibru şi se lasă să se înăbuşe.

După ce s-a pătruns bine carnea, se adaugă ceapa, morcovii şi cartofii şi se acoperă cu apă călduţă. Se adaugă sare şi piper şi se lasă să fiarbă la foc mic.

Mazărea se pune peste celelalte legume, se adaugă pasta de roşii şi se lasă să scadă la foc mic. După ce au fiert, se bagă câteva minute în cuptor şi se lasă să scadă si să se rumenească.

Mancare de legume cu carne

Mancare_de_legume_cu_carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.