Mâncare de gogoşari cu fasole boabe si costită

Printeaza

Mâncare de gogoşari cu fasole boabe si costită din: ulei, ceapa, fasole boabe, costita, bulion, sare, piper, foi de dafin si frunze de telina.

Ingrediente:Mâncare_de_gogosari_cu_fasole_boabe_si_costita

  • 100 ml ulei
  • 2-3 cepe potrivite
  • 300 g fasole boabe noua
  • 500 g costita
  • 200 ml bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • frunze de telina

 

Mod de preparare:

Toci mărunt cu cuţitul sau cu robotul ceapa şi gogoşarii, pe care le pui apoi împreună cu uleiul să se călească puţin. Fierbi fasolea separat cu puţină sare, schimbând primele două ape. Tai costiţa cuburi sau felii şi apoi o rumeneşti puţin.

După ce a fiert bine fasolea, o amesteci cu ceapa, cu gogoşarii şi costiţa, pui bulionul şi condimentele şi laşi să mai fiarbă până scade bine. Serveşti mâncarea alături de castraveti muraţi.

Mâncare de gogoşari cu fasole boabe si costită

Mâncare_de_gogosari_cu_fasole_boabe_si_costita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.