Mancare de gogosari cu costita si fasole

Printeaza

Mancare de gogosari cu costita si fasole din: ulei, ceapa, gogosari, fasole boabe nouă, costiţă,  bulion, sare, piper, foi de dafin, frunze de ţelină.

Ingrediente:Mancare_de_gogosari_cu_fasole_boabe_si_costita

  • 100 ml ulei
  • 2-3 cepe potrivite
  • 6-7 gogoşari
  • 300 g fasole boabe nouă
  • 500 g costiţă
  • 200 ml bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • frunze de ţelină

Mod de preparare:

Toacă mărunt (cu robotul sau cuţitul) ceapa şi gogoşarii. Căleşte-le în ulei până când se înmoaie ceapa. Fierbe fasolea separat cu puţină sare. Schimbă primele două ape.

Taie costiţa în cuburi sau felii şi rumeneşte-o puţin.  După ce a fiert fasolea, amestecă gogoşarii, ceapa şi costiţa, pune bulionul şi condimentele şi lasă pe foc să mai scadă. Serveşte mâncarea alături de castraveţi muraţi.

Mancare de gogosari cu costita si fasole

Mancare_de_gogosari_cu_fasole_boabe_si_costita

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Buna mancarea de gogosari cu costita!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.