Mancare de fasole verde cu carne

Printeaza

Mancare de fasole verde cu carne

Mancare de fasole verde cu carne

Ingrediente

  • 1 borcan mare de fasole verde
  • 500 g carne pentru tocat de vită şi de porc
  • 2 cepe
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 300 g roşii decojite în suc de roşii
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2-3 linguri de vin
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1/2 linguriţă de sare
  • piper măcinat

Preparare:

Carnea se spală, se curăţă de pieliţe şi se toacă, iar ceapa şi usturoiul se taie mărunt, într-o crăticioară se pun la călit ceapa şi usturoiul. Când ceapa devine sticloasă, se adaugă carnea tocată şi se călesc împreună.

Vinul îndoit cu apă se toarnă peste carnea tocată, se amestecă şi se lasă să fiarbă înăbuşit 10 minute, amestecând din când în când.

Fasolea se trece printr-un jet de apă rece şi se răstoarnă peste carnea călită. Se condimentează cu sare şi piper şi se fierbe în continuare. După 15 minute se adaugă roşiile tăiate cubuleţe şi sucul de roşii.

Se mai lasă pe foc doar până când sosul începe să scadă şi se aromează cu pătrunjel verde.

Mancare de fasole verde si carne.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • fasole verde la borcan cu carne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.