Mancare de fasole si praz

Printeaza

Mancare de fasole si praz din: fasole, praz, morcovi, bulion, ulei, patrunjel, sare.

Ingrediente:

  • o conservă mare fasole gata fiartă
  • 2 fire praz
  • 1 morcov
  • o linguriţă bulion
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Partea albă de la praz se curăţă şi se taie rondele, după care se căleşte în ulei încins. Se adaugă morcovul tăiat, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert.

Când morcovul s-a fiert, se adaugă fasolea trecută sub un jet de apă rece.

Se lasă la fiert 5 minute, se adaugă bulionul desfăcut cu puţină apă şi se mai lasă 10 minute la fiert. Se aduce la masă cu sare, pătrunjel şi inele de praz.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.