Mancare de dovleac cu carne de porc

Printeaza

Mancare de dovleac cu carne de porc din: carne de porc, dovleac, ceapa, usturoi, boia, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mancare de dovleac cu carne de porc

  • 500 g carne de porc
  • 500 g dovleac
  • 2 cepe
  • 6 căţei usturoi
  • 4 linguri ulei
  • boia
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se pun la călit ceapa şi usturoiul feliate. Se adaugă carnea, se lasă să-şi schimbe culoarea şi se scoate. Se ung cu restul de ulei feliile tăiate din dovleac, se presară cu sare, piper şi boia şi se rumenesc.

Se pun apoi carnea şi dovleacul într-un vas şi se lasă 40 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.