Mancare de cartofi si naut

Printeaza

Mancare de cartofi si naut din: cartofi, naut, ceapa, ulei, boia, sare, piper.

Ingrediente:Mancare de cartofi si naut

  • 200 g naut
  • 50 ml ulei
  • 800 g cartofi
  • 2 cepe roşii
  • 1 linguriţă boia
  • 2 linguri bulion
  • 2 foi de dafin
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Se înmoaie 200 g năut în apă rece, timp de cate-va ore, se scurge şi se prăjeşte în 50 ml ulei, într-o tigaie de teflon. Se curăţă, se spală şi taie cubuleţe 800 g cartofi şi se călesc în ulei.

Se adaugă 2 cepe roşii tocate mărunt, 1 linguriţă boia, 2 linguri bulion, 2 foi de dafin, sare şi piper. Se amestecă, se toarnă apă, cât să acopere ingredientele şi se lasă pe foc 30 de minute.

Inainte de servire se adaugă năutul prăjit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.