Mancare de cartofi cu ciuperci si rozmarin

Printeaza

Mancare de cartofi cu ciuperci si rozmarin din: ciuperci, cartofi, ceapa, gogosari, rozmarin, usturoi, sare, piper, ulei de floarea soarelui, boia.

Ingrediente:Mancare_de_cartofi_cu_ciuperci_si_rozmarin

  • 500 g ciuperci
  • 500 g cartofi
  • 2-3 cepe
  • 3-4 gogosari
  • 2-3 crengute rozmarin
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • boia dulce si iute

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, ceapa şi gogoşarii, se spală şi se taie cubuleţe. Ceapa se căleşte în ulei. Se adaugă, boiaua dulce şi iute, 150 ml apă, apoi gogoşarii şi cartofii şi se lasă să fiarbă înăbuşit. Ciupercile se curăţă, se taie şi se călesc, separat, în ulei, apoi se amestecă cu restul legumelor şi cu sare, piper, rozmarin şi usturoi.

Legumele se dau la cuptor şi se lasă la rumenit.

Mancare de cartofi cu ciuperci si rozmarin

Mancare_de_cartofi_cu_ciuperci_si_rozmarin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.