Mancare de carne cu morcovi

Printeaza

Mancare de carne cu morcovi din: morcovi, carne, ceapa, unt sau untdelemn, zahar.

Ingrediente:Retete_Restaurantedelux.ro_39

  • 500 g morcovi
  • 500 g carne
  • o ceapă
  • o lingură unt sau untdelemn
  • 2 linguriţe zahăr (facultativ)

 

Mod de preparare:

Se spală carnea, se taie bucăţele, se pune unt şi ceapă să se rumenească uşor, acoperită cu capac. Apoi se adaugă apă şi se lasă să fiarbă înăbuşit.

Când este aproape fiartă carnea, se adaugă morcovii, tăiaţi felii subţiri, şi i se lasă totul să fiarbă acoperit sau la cuptor. După preferinţe, se adaugă în mâncare un sos de zahăr ars.

Se serveşte scăzută.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.