Mancare de carne cu arpagic

Printeaza

Mancare de carne cu arpagic din: carne, arpagic, vin, usturoi, untdelemn, sos de rosii, faina, sare, piper.

Ingrediente:Mancare de carne cu arpagic

  • 500 g carne
  • 500 g arpagic
  • un pahar vin
  • 1-2 căţei usturoi
  • 100 ml untdelemn
  • o lingură sos de roşii
  • o lingură faină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se rumenesc bucăţelele de carne în două-trei linguri de untdelemn, apoi se adaugă vin, sare, piper şi se lasă să fiarbă acoperite, la foc mic.

Din când în când i se adaugă câte puţină apă. Se curăţă arpagicul, se rumeneşte uşor în untdelemn, apoi se pune peste carne şi se adaugă usturoiul, sosul de roşii şi se fierbe totul până scade.

Se amestecă faina cu apă şi se toarnă în cratiţă, lăsând mâncarea să fiarbă, încă puţin, la cuptor.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.