Mancare de arpacas cu carne

Printeaza

Mancare de arpacas cu carne din: carne de porc, arpacas, ceapa, pasta de rosii, ulei, sare, piper, patrunjel.

Mancare de arpacas cu carne Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 250 g arpacaş
  • 2 cepe
  • 1 linguriţă pastă de roşii
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • pătrunjel uscat

 

Mod de preparare:

Alegi arpacaşul, îl speli, îl pui în 2 I de apă clocotită şi-l laşi astfel de seara până dimineaţa, când îl pui la fiert pentru 1 oră. Tai apoi carnea bucăţi, o prăjeşti în ulei şi o scoţi pe o farfurie.

Cureţi apoi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în uleiul rămas de la carne. După ce s-a aurit, adaugi arpacaşul cu tot cu apa în care a fiert, pasta de roşii, sare şi piper după gust.

Adaugi şi carnea prăjită, laşi să dea într-un clocot, apoi o dai la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit.

Când e gata presari puţin pătrunjel uscat şi mai potriveşti de piper, dacă mai e nevoie.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • mancare de arpacas
  • mancare cu arpacas
  • retete de mancare cu arpacas
  • arpacas cu carne

1 comentariu

  1. Narcissa Malfoy

    Ce idee grozava, merita incercata!
    Multumim.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.