Mancare de conopida cu carne de porc

Printeaza

O reteta de mancare de conopida cu carne de porc din: conopida, fleica de porc, ceapa, pasta de tomate, rosii in bulion, ulei, marar, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Mancare de conopida cu carne de porc

  • 1,5 kg conopida
  • 500 g fleica de porc
  • 2 cepe
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 400 g rosii in bulion
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita rasa cimbru macinat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Desfaceţi conopida în bucheţele, spălaţi-o şi lăsaţi-o să se scurgă de apă. Tăiaţi fleica de porc în bucăţele şi prăjiţi-o înăbuşit în ulei şi o ceşcuţă de apă. După ce se evaporă toată apa şi bucăţile de came se pătrund bine şi se rumenesc puţin, adăugaţi ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt.

Căliţi totul până când ceapa se înmoaie bine, apoi adăugaţi pasta de tomate şi roşiile în bulion tocate mărunt. Puneţi în cratiţă cimbrul, jumătate din legătura de mărar tocat mărunt şi potriviţi de sare şi piper. Adăugaţi o cană cu apă şi puneţi cratiţa în cuptorul încins, la foc mic pentru 45 de minute. Serviţi mâncarea de conopidă caldă presărată cu mărat tocat mărunt.

Mancare de conopida cu carne de porc

Mancare de conopida cu carne de porc

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • mancare de conopida cu carne de porc
  • mancare de conopida cu carne
  • conopida cu carne de porc
  • conopida cu carne

3 comentarii

  1. Foarte buna mancarea de conopida

  2. Am facut si eu, dar am folosit carne de pui in loc de cea de porc

  3. Dragos Niculescu

    Nu se precizeaza cind si cum se fierbe conopida – separat, adaugat, impreuna cu restul?
    Despre conopida povestea se opreste la spalat si scurs. Reteta e incompleta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.