Mancare de cartofi cu carnati si kaizer

Printeaza

Mancare de cartofi cu carnati si kaizer din: ceapa, cartofi, carnati, kaizer, cascaval, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mancare_de_cartofi_cu_carnati_si_kaizer

  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 4 cârnati
  • 200 g kaizer
  • 100 g caşcaval
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi, speli, apoi tai cartofii cuburi şi îi fierbi în apă cu puţină sare. Incingi puţin ulei într-o tigaie si, la foc iute, rumeneşti cârnatii si kaizerul tăiati felii si ceapa tocată solzisori.

Scurgi şi dai deoparte pe un şervet de hârtie pentru a absorbi grăsimea în exces.

Mai pui puţin ulei în tigaia în care au fost carnaţii şi, la foc iute, rumeneşti cartofii fierţi.

Asezonezi cu sare şi piper.

Când s-au rumenit, îi amesteci cu bucăţile de cârnaţi şi kaizer, după ce ai presărat caşcaval răzuit şi acoperi cu un capac 5-10 minute.

Mancare de cartofi cu carnati si kaizer

Mancare_de_cartofi_cu_carnati_si_kaizer

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.