Mamaliga cu rosii si ciuperci

Printeaza

Mamaliga cu rosii si ciuperci din: malai, sare, lapte, unt, ciuperci, ceapa, ulei, piper, rosii, branza de capra, pesto.
Ingrediente:Mamaliga cu rosii si ciuperci

  • 150 g malai grisat
  • sare
  • 1/8 l lapte
  • 30 g unt
  • 250 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • piper proaspat macinat
  • 200 g rosii marunte
  • 80 g branza de capra
  • 4 lingurite Pesto

 

Mod de preparare:

Legumele se curata ciupercile si se taie in doua, iar ceapa curatata se toaca marunt. Se calesc ciupercile in uleiul incins, se adauga ceapa, se caleste si ea putin, se sareaza si se pipereaza.

Se spala rosiile, se taie in 8 si se lasa si ele cateva minute sa se caleasca.

Se pune mamaliga in farfurii adanci, se toarna peste ea legumele calite si Pesto si se presara cu branza de capra faramitata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.