Maioneza de nuci caju

Printeaza

Maioneza de nuci caju din: nuci caju, apa, ulei de cocos, ulei, seminte de mustar, suc de lamaie, sare, usturoi pisat.

Ingrediente:Maioneza de nuci caju

  • o ceaşcă de nuci caju, puse la înmu­iat în apă timp de trei până la şase ore
  • o ceaşcă de apă
  • un sfert de ceaşcă de ulei de nucă de cocos
  • două linguri de untdelemn de măsline
  • un vârf de linguriţă de seminţe de muştar pisate sau muştar pudră
  • două linguriţe de suc de lămâie
  • un sfert de linguriţă de sare
  • un sfert de linguriţă de usturoi pisat

 

Mod de preparare:

Intr-un mixer, amestecaţi nucile caju cu o ceaşcă de apă, până se omogenizează.

Adăugaţi ingredientele rămase în mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.