Măduvioare, momiţe de viţel

Printeaza

Măduvioare, momiţe de viţel din: creier, momite, uger, fudulii, sare, piper, untura, maduvioare, malai.

Ingrediente:Măduvioare, momiţe de viţel

  • 200 g creier
  • 200 g momiţe
  • 200 g uger
  • 200 g fudulii
  • sare
  • piper
  • 200 g untură
  • 200 g măduvioare
  • 200 g mălai

 

Mod de preparare:

Se curăţă de pieliţe toate creierul se opăreşte, să se întărească, şi se taie felii (la fel şi ugerul). Se scurg, se sărează piperează, se tăvălesc, până se-mbracă ca de iarnă, în mălai .

Se încinge untura, se pun măruntaiele la prăjit, foc potrivit. Sunt gata când s-a rumenit frumos mălaiul.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Rulada de vitel umpluta cu legume

Rulada de vitel umpluta cu legume

Rulada de vitel umpluta cu legume din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: o bucată pulpă de viţel 500 g ciuperci 2 cepe 2 linguri ulei 100 g unt 200 ml vin alb pătrunjel un praf rozmarin cimbru un praf sare un praf piper   Mod de preparare: Carnea […]

Antricoate de vitel in sos de lamaie

Antricoate de vitel in sos de lamaie

Antricoate de vitel in sos de lamaie din: antricoate de vitel, unt, bacon, lamai, faina, alb, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 antricoate de viţel fără os 4 linguri cu unt 8 felii de bacon 2 lămâi 2-3 linguri cu fâină 1 lingură cu vin alb 1 legătură de pătrunjel sare piper alb   Mod de preparare: […]

 

Salata cu pulpa de vitel

Salata cu pulpa de vitel

Salata cu pulpa de vitel din: pulpa de vitel ceapa, castraveciori, sos de soia, lime, porumb, sare, ulei. Ingrediente: 200 g pulpă de viţel fiartă bine 3 castraveciori 2 cepe roşii 30 ml sos de soia zeamă de lămâie verde 50 g porumb sare 1 ceaşcă de ulei   Mod de preparare: Taie castraveţii în […]

File de vitel in sos de vin alb

File de vitel in sos de vin alb

File de vitel in sos de vin alb din: file de vitel, foie gras, paine, prapur de porc, rozmarin, cimbru, sare, ceapa, usturoi, vin alb, unt, piper. Ingrediente: 1 file de viţel 200 g foie gras 100 g carne macră de viţel tocată 200 g pâine ţărănească 1 căţel de usturoi 1 prapur de porc […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.