Macrou sarat uscat la soare

Printeaza

Macrou sarat uscat la soare din: macrou, sare.

 

Ingrediente:Macrou sarat uscat la soare

  • macrou
  • sare

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se despică, se curăţă şi se spală bine peştele. Se presară cu sare şi se lasă deoparte o jumătate de oră.

Se clăteşte bine cu apă şi se lasă două-trei ore la soare să se usuce.

Se frige peştele, pe ambele feţe, fie pe grătar de cărbuni, fie pe plită.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Gabriela Constantin

    Interesant macroul asta, insa nu stiu daca as manca asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.