Macrou cu rosii, masline si capere

Printeaza

Macrou cu rosii, masline si capere din: rosii, masline, capere, zahar, otet, tarhon, patrunjel, marar, sare, piper, macrou si faina.

Ingrediente:Macrou_cu_rosii_masline_si_capere

  • 4 roşii
  • 50 g măsline
  • 50 g capere
  • 20 g zahăr
  • 10 ml oţet
  • 1 legătură tarhon
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 legătură mărar verde
  • sare
  • piper
  • 1 kg macrou
  • 2 linguri făină

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îi tai capul şi aripioarele înotătoare şi îl porţionezi. Treci bucăţile prin făină, apoi le pregăteşti la foc iute.

Speli roşiile, le cureţi de cotoare, le tai rondele şi le pui la fiert, împreună cu zahărul, oţetul diluat în apă, verdeţurile tocate, sare şi piper după gust.

Continui fierberea, până se îngroaşă sosul. In sosul obţinut, adaugi macroul prăjit, măslinele şi caperele şi fierbi timp de 5 minute, la foc mediu.

Stingi focul şi laşi preparatul să se răcească, acoperit cu un capac, ca să se întrepătrundă aromele. Poţi servi preparatul atât cald, cât şi rece.

 

 

Macrou cu rosii, masline si capere

Macrou_cu_rosii_masline_si_capere

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.