Macrou cu legume si paste

Printeaza

Macrou cu legume si paste din: spanac, rosii, broccoli, zeama de lamaie, patrunjel, file de macrou, paste, rosii uscate, sos pesto si ulei de masline.

Ingrediente:Macrou_cu_legume_si_paste

  • 100 g spanac
  • 200 g rosii, taiate bucati mici
  • 150 g broccoli, oparite timp de 2 min si taiate bucati mici
  • zeama de la 1 lamaie
  • o legatura de patrunjel, tocat
  • 800 g file de macrou proaspat
  • 250 g paste marunte
  • 100 g rosii uscate la soare
  • 4 linguri sos de pesto gata preparat
  • 1 lingura ulei de masline

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet. Scurge-le si pune-le inapoi in oala.

Incorporeaza apoi spanacul, rosiile, broccoli, zeama de lamaie, rosiile uscate la soare, sosul pesto si patrunjelul, asezoneaza si amesteca.

Intre timp, unge macroul cu putin ulei si asezoneaza.

Incinge o tigaie mare si prajeste fileurile la foc iute 2-3 min pe fiecare parte, pana se rumenesc bine.

Macrou cu legume si paste

Macrou_cu_legume_si_paste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.