Macrou cu legume mexicane

Printeaza

Macrou cu legume mexicane din: macrou, legume mexicane, vin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Macrou cu legume mexicane

  • 1 kg macrou congelat
  • 400 g mix de legume mexicane, congelate
  • 200 ml vin alb sec
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Laşi macroul la decongelat, apoi îl cureţi şi îl tai bucăţi.

Torni uleiul într-o tavă, aşezi legumele şi peste ele pui bucăţile de peşte. Adaugi vinul, asezonezi cu sare şi piper, după gust, apoi acoperi tava cu folie de aluminiu, având grijă ca aceasta să nu atingă ingredientele.

Dai la cuptorul încins 15 minute, apoi îndepărtezi folia şi mai ţii 10-15 minute, în funcţie de cât de groase sunt feliile de peşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.