Macrou la cuptor cu legume

Printeaza

Macrou la cuptor cu legume din: macrou, ulei, ceapa, ardei, rosii cherry, lamaie, morcov, vin, piper, patrunjel, sare, condimente.

Ingrediente:Macrou_la_cuptor_cu_legume

  • 2 bucăti macrou
  • 50 ml ulei
  • 2-3 cepe
  • 1 ardei gras roşu
  • 15 roşii cherry
  • 1 lămâie
  • 1 morcov
  • 100 ml vin aIb
  • piper negru măcinat
  • pătrunjel verde
  • 1 pachet condimente pentru peşte
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureti peştele şi îl speli bine în interior. Cureţi legumele şi le portionezi după dorinţă. Aşezi peştele pe o foaie de aluminiu, iar legumele pe lângă el sau în interiorul acestuia. Presari peştele cu condimente după gust.

Pui peste peşte felioare de lămâie, pătrunjel fin tocat şi îl stropeşti cu vinul şi uleiul. Strângi folia la capete şi aşezi pachetele în tavă. Coci peştele 30-35 de minute, la foc mediu, în cuptorul preincălzit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.