Macrou in sos alb

Printeaza

Macrou in sos alb din: file de macrou, lamaie, cascaval, smantana, iaurt, vin, ulei, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Macrou in sos alb

  • 500 g file de macrou
  • 1 lămâie
  • 150 g caşcaval
  • 3 linguri cu smântână
  • 5 linguri cu iaurt
  • 1 păhărel cu vin alb
  • ulei de măsline
  • boabe de piper
  • scorţişoară
  • boabe de coriandru
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Intr-o tavă în formă de peşte sau un vas de Jena, toarnă puţin ulei de măsline.

Pune câteva boabe de piper, boabe de coriandru, foi de dafin tocate, cimbru, sare şi puţină scorţişoară. Tăvăleşte fileurile de peşte prin acest amestec şi dă-le la cuptor.

Separat, amestecă iaurtul cu smântână, vinul şi zeama de lămâie, formând un sos acrişor. Când peştele începe să se rumenească, toarnă peste el sosul alb şi mai lasă la cuptor 15 minute.

Inainte de a opri focul, rade deasupra cascavalul.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • macrou sos alb
Sumar
recipe image
Nume reteta
Macrou in sos alb
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.