Macrou la grătar cu salată de portocale

Printeaza

Se fierb 200g de cartofi până devin fragezi, cam 15-20 de minute. între timp, se ung 2 macrouri întregi cu ulei de măsline peste tot, se condimentează cu sare şi piper, apoi se dau sub gril 3-4 minute pe fiecare parte, până s-au pătruns.

Se amestecă 2 portocale tăiate în felii, fără membrana albă, 1/2 ceapă roşie tăiată felii, 2 mâini de rucola şi cartofii şi apoi se stropesc cu 1 lingură de oţet de sherry şi 1 lingură ulei de măsline. Se serveşte macroul cu salată.

Macrou la grătar cu salată de portocale

Macrou la grătar cu salată de portocale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.