Macrou cu sos salsa

Printeaza

Macrou cu sos salsa din: ulei de masline, sos de soia, suc de lamaie verde, macrou, portocale, ceapa verde, ardei iute, patrunjel si ulei de susan.

Ingrediente:Macrou_cu_sos_salsa

  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita sos de soia
  • sucul de la 1⁄2 lamaie verde
  • 6 fileuri de macrou congelat

pentru salsa:

  • 3 portocale, rupte felii
  • 4 cepe verzi, rondele
  • 1 ardei iute verde, cu semintele scoase si tocat
  • 1 lingurita patrunjel tocat
  • 1 lingurita ulei de susan

 

Mod de preparare:

Amesteca uleiul, sosul de soia si zeama de lamaie, apoi unge macroul. Frige fileurile pe gratar, cu partea cu piele in jos, timp de cca 2 min, apoi intoarce-le si mai frige-le 1 min. Amesteca ingredientele de salsa si serveste sosul cu peste si sferturi de lamaie stoarse deasupra.

Macrou cu sos salsa

Macrou_cu_sos_salsa

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. sotul meu e innebunit dupa sosul salsa, o sa iau si niste macrou

  2. Sosul salsa face totul

  3. as manca niste macrou cu sos salsa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.