Macrou cu legume si verdeata

Printeaza

Peşte cu legume: peste, legume, ceapa verde, usturoi verde, verdeata, ulei, sare, piper.

Macrou cu legume si verdeata

Ingrediente:

  • 3 bucăţi de macrou
  • legume (după preferinţă – morcovi, ardei, conopidă, broccoli, ciuperci)
  • ceapă verde
  • usturoi  verde
  • verdeaţă
  • puţin ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le secţionezi. Cureţi peştele şi îl tai în bucăţi potrivite.

Ungi tigaia cu o lingură de ulei, aşezi întâi morcovii tăiaţi, apoi ardeiul, conopi­da, broccoli, ciupercile, verdeaţa şi la urmă peştele.

Presari puţină sare şi piper şi adaugi 100 ml apă. Acoperi tigaia şi o dai la cuptor pentru 30 de mi- nute.

Nu trebuiesă amesteci. Poţi prepara mâncarea şi deasupra, pe focul de la aragar, dar la flacără mică.

Serveşti peştele cu legume, cald.sau rece, cu verdeaţă pre­sărată deasupra.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.