Macrou cu legume la cuptor

Printeaza

 Macrou cu legume la cuptor

Ingrediente:Macrou cu legume la cuptor

  • 8 bucăţi macrou
  • 200g morcov
  • 200g conopidă
  • 200g gulii
  • 200g ţelină
  • 100g caşcaval
  • 4 ouă
  • 100g unt
  • l leg. pătrunjel
  • sare
  • pipei

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele, se spală şi se taie în bucăţele de circa l cm. Se curăţă legumele, se spală şi se taie în cubuleţe potrivite, iar conopida se desface în bucheţe­le.

Se fierb legumele 3-4 minute în apă cu puţină sare, se scurg, apoi se călesc în unt 5-6 minute, la foc potrivit.

Se adaugă peştele şi se căleşte împreună cu legu­mele 5 minute. Se potriveşte de sare şi piper şi se pun legume­le împreună cu peştele într-un vas termorezistent.

Se toarnă peste acestea ouăle bine bătute, amestecate cu caşcavalul dat pe răzătoarea mare şi cu pătrunjelul tocat mărunt.

Se pune vasul la cuptor, la foc po­trivit, pentru 30 de minute sau până când se rumeneşte deasu­pra.

Se serveşte preparatul cald, cu rondele de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.