Macrou cu ceapă roşie si sos de muştar

Printeaza

Macrou cu ceapă roşie si sos de muştar din: macrou, ulei, lamaie, coriandru, mustar, vin alb, sare si piper.

Ingrediente:Macrou_cu_ceapa_rosie_si_sos_de_mustar

  • 4 bucati macrou (circa 300g/buz)
  • 4-5 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita rasa pudra de coriandru
  • 200 g mustar
  • 250 ml vin alb sec
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi peştele, spălaţi-l şi scurgeţi-l de apă. Presă-raţi-l cu sare şi piper şi prăjiţi-l în ulei, la foc mic, până ce se rumeneşte bine pe toate părţile. Adăugaţi ceapa roşie, apoi după 2-3 minute puneţi muştarul, vinul, zeama stoarsă de lămâie şi pudra de corian­dru.

Acoperiţi cu un capac şi lăsaţi să fiarbă la foc mic 10 minute. Serviţi câte un macrou la porţie, peste care puneţi sosul de muştar şi ceapă roşie.

Macrou cu ceapă roşie si sos de muştar

Macrou_cu_ceapa_rosie_si_sos_de_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.