Macrou afumat cu rosii

Printeaza

Macrou afumat cu rosii din: macrou, rosii, ciuperci, vanata, morcov, dovlecel, dafin.

Ingrediente:Macrou afumat cu rosii

  • 1 batog de macrou afumat
  • 3-4 roşii
  • 500 g ciuperci
  • 1 vânătă
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 2 linguri pastă de tomate
  • piper
  • dafin
  • lămâie

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se călesc în ulei ciupercile tăiate feliuţe, vânătă, dovlecelul şi morcovul tăiate cubuleţe, după care se adaugă o căniţă de apă, pastă de tomate, condimentele şi se lasă la fiert până iese uleiul deasupra.

Se taie batogul de peşte şi se amestecă cu roşii tăiate cubuleţe, după care se condimentează cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi piper. Se montează preparatul folosind un inel rotund, în care se pune prima dată zacuscă de ciuperci şi apoi batogul de peşte.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Macrou afumat cu rosii
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.