Macrou afumat cu ciuperci si dovlecel

Printeaza

Macrou afumat cu ciuperci si dovlecel din: macrou, rosii, ciuperci, vanata, morcov, dovlecel.

Ingrediente:Macrou afumat cu ciuperci si dovlecel

  • 1 batog de macrou afumat
  • 3-4 roşii
  • 500 g ciuperci Champignon
  • 1 vânătă
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 2 linguri pastă de tomate
  • piper
  • dafin
  • lămâie

 

Mod de preparare:

Se călesc în ulei ciupercile, vânătă, dovlecelul şi morcovul tăiate cubuleţe, se adaugă o cana mica de apă, pastă de tomate şi se lasă la fiert 6-7 minute.

Se taie peştele şi se amestecă cu roşii tăiate cubuleţe, după care se condimentează cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi piper.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Macrou afumat cu ciuperci si dovlecel
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.