Macrou afumat cu ardei copti

Printeaza

Macrou afumat cu ardei copti din: macrou, ceapa, ciuperci, ardei, bulion, piper, sare, ulei, usturoi, busuioc, marar.

Ingrediente:

  • 500 g macrou afumat
  • 2 legături ceapă verde
  • 1 cutie ciuperci
  • 5 ardei copţi
  • 3 linguri bulion
  • piper boabe
  • sare
  • ulei
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 frunze de busuioc
  • mărar

 

Mod de preparare:

Se curăţă macroul de oase şi se taie bucăţele.

Separat, se prepară un sos din cele două legături de ceapă verde tocate mărunt, peste care se adaugă ardeii copţi, tăiaţi bucăţele, piperul boabe, sare şi ciupercile din conservă.

Se călesc toate în ulei, la care se adaugă bulionul. Se stinge cu un pahar cu apă. Se mai lasă puţin la fiert, apoi se adaugă macroul.

Macrou afumat cu ardei copti

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.