Macaroane cu smantana

Printeaza

Macaroane cu smantana din: macaroane, faina, unt, smantana, cascaval.

Ingrediente:Macaroane cu smantana

  • 250 g macaroane
  • o lingură făină
  • o lingură unt
  • 250 ml smântână
  • 2 linguri caşcaval ras
  • încă o lingură unt şi una de smântână

 

Mod de preparare:

Se fierb şi se spală macaroanele. Se prepară un sos din: o lingură unt, 250 ml smântână, caşcaval ras; se amestecă bine şi se fierb la foc mic.

Se unge o cratiţă cu unt, se aşează un rând de macaroane, unul de sos de smântână, se presară caşcaval ras şi bucăţele de unt şi se dă la cuptor.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.