Macaroane Romanita

Printeaza

Macaroane Romanita din: macaroane, carne tocata de vita si porc, paine, marar, cimbru, smantana, lapte, cub de knorr, cascaval, unt, sare si piper.

Macaroane_cu_sos_de_carne

 

Ingrediente:

  • 250 g macaroane
  • 250 g carne tocată, jumătate de vită, jumătate de porc
  • 2 felii de pâine
  • mărar
  • cimbru
  • 150 g smântână proaspătă
  • 6 linguri cu lapte
  • 1 cub de knorr
  • 1 lingură bună de caşcaval ras
  • 1 lingură cu unt netopit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Muiaţi pâinea în apă rece, presăraţi-o, apoi amestecaţi-o cu carnea. Puneţi sare, piper, cimbru, mărar, după gust. Combinaţi macaroanele cu acest amestec pe care le-aţi sfărâmat într-o piuliţă din lemn. Puneţi totul într-o tavă unsă.

Separat, pregătiţi sosul astfel: combinaţi smântână cu laptele. Puneţi sare, piper şi concentrat de knorr, dizolvat în 2 ceşcuţe de apă. Adăugaţi caşcaval şi unt. Daţi apoi tava la cuptor pentru 30 de minute.

 

 

Macaroane Romanita

Macaroane_cu_sos_de_carne

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.