Macaroane cu pui şi varză

Printeaza

O retetea de macaroane de pui cu varza din: file de piept de pui, ulei, sare, piper, varza creata, paste, cimbru, smantana, lapte, supa, cascaval, cury si alune.

Ingrediente:Macaroane cu pui şi varză

  • 300 g file de piept de pui
  • 1 lingură de ulei
  • sare
  • piper
  • 1 varză creaţă (cca 800 g)
  • 250 g paste (de exemplu, macaroane)
  • 1/2 legătură de cimbru
  • 200 g smântână
  • 300 ml lapte
  • 250 ml supă
  • 100 g caşcaval ras
  • curry
  • 50 g alune tocate

 

Mod de preparare:

Carnea se spală, se şterge şi se prăjeşte în ulei încins 5 min. pe fiecare parte. Se sărează, se piperează şi se pune deoparte. Se curăţă varza şi se toacă. Se taie fâşii carnea. Se taie fâşii carnea şi se amestecă cu varză şi pastele nefierte.

Se aşază într-o for¬mă de sufleu unsă. Se încinge cuptorul la 180 °C. Se rup frunzuliţele de cimbru. Se amestecă smântână cu lapte, supă, caşcaval ras cu sare, piper şi curry.

Se adaugă cimbru şi alune tocate. Se toarnă un strat uniform de sos peste compoziţia de paste şi varză şi se coace la cuptor timp de cca 30 min. între timp se mai amestecă. Se ornează cu cimbru.

Macaroane cu pui şi varză

Macaroane cu pui şi varză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.