Macaroane picante

Printeaza

Macaroane picante din: macaroane, carne tocata, ceapa, verdeata, sare, piper, bulion, unt, cascaval ras, unt sau untura.

Ingrediente:Macaroane picante

  • 350 g macaroane
  • 350 g carne tocată
  • o ceapă
  • verdeaţă
  • sare
  • piper
  • o lingură bulion
  • 100 gunt
  • 200 g caşcaval ras
  • o lingură unt sau untură

 

Mod de preparare:

Se fierb macaroanele 20 de minute, în apă clocotindă cu sare, la foc mic şi se scurg bine. Se căleşte carnea împreună cu ceapa tocată, verdeaţa tocată, sare, piper şi se amestecă; se rumeneşte până a scăzut toată zeama.

Se adaugă bulion şi puţină apă fierbinte. Se lasă să mai fiarbă 15 minute până se leagă frumos. Intr-o tigaie unsă cu unt se amestecă macaroanele cu carnea şi se dau la cuptor 20 de minute. Apoi se răstoarnă pe o farfurie, se presară deasupra caşcaval ras şi se servesc.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.