Macaroane la cuptor cu costita si rosii

Printeaza

Macaroane la cuptor cu costita si rosii din: macaroane, costita, ceapa verde, sos de branza, mustar cu boabe intregi, cascaval, rosii.

 

Ingrediente:

  • 350 g macaroane
  • 8 felii costita rupta
  • 4 fire ceapa verde, taiata felii
  • 500 ml sos de branza
  • 2 linguri mustar cu boabe intregi
  • 100 g cascaval razuit
  • 6 rosii, taiate in doua

 

 

Mod de preparare:

Incinge gratarul la temperatura maxima. Intr-un vas larg fierbe macaroanele in apa cu sare, conform instructiunilor inscrise pe ambalaj.

Intre fimp, prajeste cosfita intr-un vas neaderent.

Scurge pastele de lichid si adauga-le in vasul cu costita, impreuna cu ceapa verde, sosul de branza si mustarul.

Incalzeste bine si apoi toarna intr-un vas rezistent la cuptor.

Presara cascavalul si da la grill pana cand se topeste.

Macaroane la cuptor cu costita si rosii

Macaroane_la_cuptor_cu_costita_si_rosii

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.