Macaroane in sos gorgonzola

Printeaza

Macaroane in sos gorgonzola din: gorgonzola, smantana, sare, piper, zahar, sunca de Parma, macaroane, patrunjel.

Ingrediente:Macaroane in sos gorgonzola

  • 150 g brânză gorgonzola
  • 250 ml smântână dulce
  • sare
  • piper
  • zahăr
  • 150 g felii de şuncă de Parma
  • 400 g macaroane
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se îndepărtează coaja brânzei gorgonzola, apoi se taie cubuleţe, care se pun la topit într-o cratiţa lată, la foc mic. In continuare, se adaugă smântână, se condimentează cu sare, piper şi zahăr şi se lasă la fiert 3 până la 5 minute, amestecând continuu.

Feliile de şuncă de Parma se taie jumătăţi şi se încălzesc în sosul de brânză. Macaroanele se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Se spală pătrunjelul, se usucă şi se toacă mărunt. Macaroanele se amestecă cu sosul de gorgonzola şi se servesc cu pătrunjel presărat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.