Macaroane cu sos de ceapa

Printeaza

Macaroane cu sos de ceapa din: macaroane, ceapa, rosii decojite, ulei de masline, margarina, ardei iute, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Macaroane cu sos de ceapa

  • 1 pachet cu macaroane
  • 5 cepe
  • 1 cutie cu roşii decojite
  • 1 ceşcuţă cu ulei de măsline
  • 1 lingură cu margarină
  • 1/2 ardei iute
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Fierbe macaroanele în apă cu un praf de sare şi o lingură cu ulei. Separat, căleşte ceapa tăiată mărunt. Stinge cu apă şi condimentează cu sare, piper, cimbru şi puţin ardei iute tocat.

După câteva minute, adaugă roşiile zdrobite cu furculiţa. Lasă să fiarbă la foc mic, până ce sosul este bine legat.

Serveşte macaroanele scurse, trase în puţină margarină şi cu sos de ceapă din belşug.

 

Macaroane cu sos de ceapa

Macaroane cu sos de ceapa

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.