Macaroane cu ciuperci, sunca si sos de rosii

Printeaza

O reteta de macaroane cu ciuperci, sunca si sos de rosii din: macaroane, ciuperci, sunca, sos de rosii, unt, cascaval, sare si piper.

Ingrediente:Macaroane cu ciuperci, sunca si sos de rosii

  • 250 g macaroane
  • 150 g ciuperci proaspete
  • 150 g şuncă
  • 400 ml sos de roşii
  • 100 g unt
  • 100 g caşcaval
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Ciupercile se spală bine, se scurg, se taie în felii subţiri şi se călesc în unt fierbinte, adăugându-se imediat şunca tăiată mărunt şi sosul de roşii, piperându-se şi sărându-se, după gust. Macaroanele se fierb în apă clocotită cu sare, se scurg şi se răcesc sub un jet de apă, lăsându-se să se scurgă bine.

Se pun într-un vas cu unt încălzit, călindu-se câteva minute. In momentul servirii, se amestecă cu compoziţia de ciuperci, şuncă şi sos de roşii, peste care se presară caşcaval ras.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.