Macaroane cu Cheddar

Printeaza

Macaroane cu Cheddar din: macaroane, lapte, ou, cascaval, branza, unt, sare, piper.

Ingrediente:Macaroane cu Cheddar

  • 250 g macaroane
  • un ou
  • 250 ml lapte
  • 100 g caşcaval ras
  • 100 g brânză Cheddar
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Macaroanele se fierb 5 minute în apă sărată. Oul se amestecă cu laptele, se adaugă untul, caşcavalul şi brânza. Se amestecă bine. Se pun macaroanele scurse într-un vas de cuptor uns, se pune sosul cu lapte, se presară sare şi piper şi se amestecă bine.

Se dă la cuptor pentru 35-40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.