Macaroane cu carne de vită napolitane

Printeaza

Macaroane cu carne de vită napolitane

Ingrediente:Macaroane cu carne de vită napolitane

  • 500 g macaroane
  • 500 g carne de vacă
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 pahar vin
  • zahăr
  • 60 g parmezan sau caşcaval
  • 1 morcov
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Carnea se înăbuşă cu ceapă tocată, morcovul tăiat, sare şi grăsime. Se pune apoi făina, apa, bulionul, vinul, sare, foaia de dafin şi puţin zahăr, piper.

Cînd carnea este făcută, se taie julien şi se amestecă sosul strecurat. Maca­roanele fierte se servesc separat foarte fierbinţi cu parmezanul ras şi unt topit.

Se poate prepara cu 250 g carne vită şi 250 carne porc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.