Macaroane cu conopida

Printeaza

Macaroane cu conopida din: conopida, macaroane, unt, pesmet.

Ingrediente:Macaroane cu conopida

  • o conopidă
  • 250 g macaroane
  • o lingură unt
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Se ţine conopida în apă rece, apoi se fierbe în apă fierbinte cu sare. Se fierb macaroanele şi se limpezesc.

Se unge o formă cu unt, se pun macaroanele, apoi conopida desfăcută în bucăţele şi se presară pesmet tras în unt. Se dă la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.