Lobodă cu carne de porc
PrinteazaLobodă cu carne de porc din: carne de porc, loboda, ulei, rosii, ceapă, sare, piper, zeama de lamaie, faina.
- 800 g carne împănată de porc
- 1,5 kg lobodă
- 150 ml ulei
- 500 g roşii
- 1 ceapă
- sare
- piper
- zeamă de lămâie
- 1 lingură făină
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea în bucăţi şi înăbuşiţi-o în ulei. Când este rumenită frumos, scoateţi carnea şi, în grăsimea rămasâ, pregătiţi un sos din: făină, ceapă tocată, sare; puneţi în vas supă şi roşiile curăţate şi tăiate în bucăţi. Lăsaţi vasul cu sos să mai fiarbă pe foc domol 30 de minute cu carnea înăbuşită.
Când aceasta este aproape pătrunsă, adăugaţi loboda care a fost fiartă.
Adăugaţi sare, zeama de lămâie după gust şi mai lăsaţi la foc domol 10 minute.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/loboda-cu-carne-de-porc html