Lobodă cu carne de porc

Printeaza

Lobodă cu carne de porc din: carne de porc, loboda, ulei, rosii, ceapă, sare, piper, zeama de lamaie, faina.

Ingrediente:Lobodă cu carne de porc

  • 800 g carne împănată de porc
  • 1,5 kg lobodă
  • 150 ml ulei
  • 500 g roşii
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie
  • 1 lingură făină

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi şi înăbuşiţi-o în ulei. Când este rumenită frumos, scoateţi carnea şi, în grăsimea rămasâ, pregătiţi un sos din: făină, ceapă tocată, sare; puneţi în vas supă şi roşiile curăţate şi tăiate în bucăţi. Lăsaţi vasul cu sos să mai fiarbă pe foc domol 30 de minute cu carnea înăbuşită.

Când aceasta este aproape pătrunsă, adăugaţi loboda care a fost fiartă.
Adăugaţi sare, zeama de lămâie după gust şi mai lăsaţi la foc domol 10 minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/loboda-cu-carne-de-porc html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.