Lipii umplute cu carne tocata
PrinteazaO reteta delicioasa de lipii umplute cu carne tocata din: ardei gras, carne tocata de vita, avocado, lipii, ulei, boia iute, usturoi, ceapa, condimente cajun, rosii cherry, zeama de lamaie si salata verde.
- 2 bucati ardei gras taiat cuburi
- 300 g carne tocata de vita
- 2 bucati de avocado
- 12 lipii
- 1 lingura ulei
- un praf de boia iute
- 4 catei de usturoi, tocati, plus unul zdrobit
- 1 ceapa mare, tocata marunt
- 2 lingurite condimente praf Cajun
- 400 g rosii cherry
- 400 g rosii tocate in suc
- zeama de la 1 lamaie
- salata verde, pentru servit
Mod de preparare:
lntr-un vas larg, încinge uleiul şi sotează timp de 10 minute usturoiul tocat, ceapa si ardeiul gras
Adaugă carnea tocată, condimentul Cajun şi roşiile şi lasâ să fiarbă la foc mic timp de 10 minute. Poţi înlocui carnea tocată de vită cu granule de soia înmuiate şi fierte.
Intre timp, zdrobeşte avocado şi amestecă cu zeama de lămâie şi ustuoiul zdrobit până când obţii o pastă omogenă.
Umple lipiile cu carnea şi serveşte-le cu pasta de avocado şi salată verde, ca sos de înmuiat.
Lipii umplute cu carne tocata
Pofta buna!
Incoming search terms:
- lipie cu carne tocata