Linte cu carnati si carne tocata

Printeaza

Linte cu carnati si carne tocata din: linte, ceapa, carnati, ardei, cartofi, carne tocata, usturoi, branza, morcov, ulei, sare, piper, chili.

Ingrediente:Linte_cu_carnati_si_carne_tocata

  • doua cesti de linte
  • o ceapa
  • un carnati
  • un ardei rosu
  • 4 cartofi
  • un kg carne tocata
  • 2 catei de usturoi pisati
  • doua lingura de branza rasa
  • un morcov
  • ulei
  • sare
  • piper si chili

 

Mod de preparare:

Se lasă la înmuiat lintea noaptea anterioară. Se fierbe în apă cu sare. Separat se prăjesc ceapa, usturoiul tăiat mărunt, morcovul tăiat în bucăţi mici, ardeiul şi cartofii. Se condimentează. Se prăjesc cârnatul şi carnea tocată.

Se adaugă roşia mărunţită şi se amestecă bine cu legumele fierte. Se serveşte cu brânză rasă presărată deasupra.

Linte cu carnati si carne tocata

Linte_cu_carnati_si_carne_tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.