Linguini cu ton si marar

Printeaza

Linguini cu ton si marar din: linguini, ton, ceapa, lamaie, marar, ulei de masline.

Ingrediente:Linguini cu ton si marar

  • 150 g de linguini
  • 200 g de ton
  • 1/2 de ceapă
  • 1 roşie
  • coaja rasă şi sucul unei lămâi
  • 1 legătură de mărar, tocată
  • 2 linguri de ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se pregătesc 150 g de linguini conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Intr-un bol, se amestecă 200 g de ton mărunţit de la conservă, scurs de ulei, 1/2 de ceapă roşie feliată mărunt, coaja rasă şi sucul unei lămâi, 1 legătură mică de mărar, tocată, şi 2 linguri de ulei de măsline.

Pastele se scurg şi se amestecă apoi cu restul ingredientelor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.