Linguine cu bacon si castane

Printeaza

Linguine cu bacon si castane din: linguine, bacon, cimbru, castane, crema de branza, mustar, rucola, parmezan.

Ingrediente:

  • 375 g de linguine sau spaghetti
  • 75 g fâşii de bacon
  • 6 crenguţe de cimbru
  • 85 g de castane fierte, tăiate în cuburi mici
  • 100 g cremă de brânză
  • 1 linguriţă de muştar cu seminţe
  • 70 g de rucola
  • 25 g de parmezan ras, pentru servit

 

Mod de preparare:

Dă în clocot o cratiţă mare cu apă sărată. Adaugă pastele şi găteşte-le 8 minute sau conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Intre timp, încinge o tigaie nonaderentă la flacără medie. Adaugă baconul şi cimbrul şi găteşte-le 5 minute, amestecând ocazional, până când baconul devine auriu şi crocant. Adaugă castanele, crema de brânză, muştarul, sare şi piper.

Scurge pastele, păstrând puţină apă. Adaugă-le peste sosul cu castane, împreună cu puţină apă şi rucola, apoi amestecă. Serveşte-le cu parmezan presărat deasupra.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.