Limba cu tarhon

Printeaza

Limba cu tarhon din: limba, tarhon, vin, ceapa, bulion, unt, zeama de oase, otet, foi de dafin, piper boabe, sare.

Ingrediente:Limba cu tarhon

  • 1 kg limba fiarta
  • 1 legatura tarhon
  • 100 ml vin
  • 1 ceapa
  • 3 linguri bulion
  • 50 g unt
  • 2 cesti zeama de oase
  • 1 lingura otet
  • 2 foi de dafin
  • piper boabe
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-o cratita pui ceapa taiata, otetul, boabe de piper, foi de dafin si 1 ceasca zeama de carne. Le fierbi inabusit 10-15 minute, apoi strecori zeama. In compozitie strecurata adaugi untul, bulion, 1 ceasca de zeama de carne, vinul, tarhonul taiat marunt si limba taiata felii.

Lasi sa fiarba 10-15 minute. Potrivesti de sare si amesteci. Servesti mancarea cu garnitura de cartofi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.